12 de juliol de 2024

#26 Anna Campmany

Capítol 26

Reproduir capítol

La música està feta de colors i de màgia, de somnis, d’entusiasme i d’una bona dosi d’humor. La música és harmonia plaent i juganera, fruit de la intuïció i de la sensibilitat, de la curiositat i de la determinació. La música és moltes coses i aquí les anem descobrint: avui parlem amb una cantant i compositora santcugatenca que és tota una força creativa.

Anna Campmany (Sant Cugat del Vallès, 1994) va estudiar al Conservatori Superior del Liceu a Barcelona i cant i composició a Hochschule de Basilea (Suïssa). És cantant habitual del Cor de cambra del Palau de la Música Catalana i ha format part del Cor Jove Nacional de Catalunya i del Cor Jove Mundial. Va rebre una menció dins la III edició del Concurs Internacional de Composició Coral de l’Orfeó Català, ha sigut becada per la iniciativa Barcelona Creació Sonora i ha rebut diferents encàrrecs, entre els quals el de l’Orfeó Català en motiu del seu 30è aniversari, el del Cançoner Popular de Catalunya en el marc de celebració del seu centenari o la cantata pel projecte Canta Gran de L’Auditori de Barcelona.

Les obres que sentirem al llarg del programa són les següents:

Balulalow and Nanny (2017)
Error 404 (2019)
Naixement al Palau (2020) interpretada pel Cor de Cambra del Palau, enregistrada en el Concert de Sant Esteve 2020.
La Mosca (2021) interpretada pel Cor Bruckner Barcelona, dirigida per Júlia Sesé, enregistrada al 52è Concurs Coral Internacional de Tolosa (2021)
Cançó de bres (2014)
Dona la teva opinió

Més de la mateixa sèrie

Els podcasts de FICTA
Un espai al pentagramaCapítol 26